Rib Adventure Logo


RIB turer Oscarsborg – Drøbak

Rib_Oslo_adventure_2

Historiske Oscarsborg er et spennende stoppested på alle våre adventures i indre og midtre Oslofjord. Gjerne for en rask drikkestopp på den idylliske Havnekroa Oscarsborg, eller et gourmetmåltid på festningen. Øyene og festningen har mye spennende og dramatisk historie. Vi guider og forteller ombord, men kan også arrangere guidede turer på festningen og besøk på museet og/eller i torpedo batteriet.

Ønsker en frisk opplevelse fra Drøbak / Oscarsborg så anbefaler vi et RIB adventure i det flotte området syd for Hurum. Et perfekt sted for inspirerende RIB kjøring! Vi tar en liten stopp på den spennende øya Mølen og hygger oss med litt drikke før vi setter kursen tilbake til Oscarsborg / Drøbak.

Alternativt kan turen gå til Villa Malla / Filtvet eller en av hotellene / restaurantene på Holmsbu eller Son for lunsj eller drikkepause.

Ønsker dere middag med alkohol servering, benytter vi minibuss / fjordcruisebåt for retur til Oscarsborg / Drøbak. RIB etter et bedre måltid med alkohol er ikke å anbefale.

Vi kjører ikke den korteste, men morsomste veien ute i fjorden. Selvfølgelig blir det også tid til lek i bølgene fra Danskebåten hvis anledningen byr seg. Anbefalte restauranter Oscarsborg og Drøbak:

Havnekroa Oscarsborg
Restaurant Skipperstuen Drøbak