Rib Adventure LogoBåtene er bygget og utstyrt for profesjonelt bruk, kompromissløs sikkerhet, maksimal «fun-factor» og hensyn til miljøet. Vår Ynor-båt har vi skisset selv og fått bygget sammen med YNOR, produsent av yrkesbåter i Kragerø. En RIB eller RHIB (fra engelsk rigid-inflatable boat, «stiv-oppblåsbar båt» eller rigid-hulledinflatable boat, «stivskroget oppblåsbar båt») er en båt med fast, formet skrog og fleksible,oppblåsbare slanger langs relingen.

Båttypen er meget stabil og sjødyktig fordi den oppblåsbare slangen gjør at båten ikke mister flyteevne selv om store mengder vann skylles ombord. Båttypen brukes opprinnelig blant annet som livbåter, redningsbåter og militærestridsbåter. Dette gjør de perfekt til vårt bruk, og er en garanti for våre gjesters sikkerhet. Samler vi alle båtene i vårt nettverk har vi kapasitet til inntil 150 gjester.

RIB Adventure er på fjorden 800 timer i året, og setter derfor de strengeste krav til utstyret vi benytter. Holder utstyret for oss, holder det for alle andre også! Skal du kjøpe utstyr til egen båt, så har vi testet det for deg.