Rib Adventure Logo


  • RibRoy

RibRoy er "originalen".

Roy Andersen startet med RIB event, opplevelser og aktiviteter allerede i 2001 under navnet TBS Hurum.


RA står ikke bare for RIB Adventure men også Roy Andersen / RibRoy. Jeg er oppvokst med alle former for båt, sjøliv, seiling, padling og vannsport. Det beste jeg vet er å samle inn interessante historier og kystkultur, finne de mest spennende og flotte stedene å besøke, for så å dele denne herlige verden med våre gjester. Du får personlig service og oppfølging, og møter den du har snakket med på telefonen igjen når du kommer om bord. Jeg er, nesten uten unntak, med på alle arrangementene jeg leverer.

Jeg er den aktøren i bransjen som har vært først ute med det meste. Eksempelvis guiding / historiefortelling med rib, bransjetilpasset HMS, driftsrutiner, sikkerhetsinstrukser, passasjer-ansvarsforsikring, kvalitetssikring av partnere/leverandører og kjøp av klimakvoter. RIB Adventure følger også internasjonale retningslinjer for Økoturisme. I all beskjedenhet, så har RIB Adventure fremdeles ledelsen på de fleste områder og jobber daglig og målrettet for å fortsatt beholde den gule ledertrøya.

Vi har også levert fjordens største RIB arrangement med 22 båter!

Selvsagt kan ikke RA være best på alt, men RA vet hvem som er best og samarbeider kun med disse. Velger du RIB Adventure, vet du derfor at ditt arrangement er i de beste hender.

Mitt motto er ganske enkelt: «Våre gjester skal være glad de har vært på tur, og ikke glad de har overlevd»

Velkommen om bord !

Maritim hilsen
RibRoy