Rib Adventure Logo


RIB Utdrikningslag

RIB Adventure fokuserer på kvalitets arrangement for «modne» utdrikningslag. Ønsker du at bruden skal taues i tube i 60 knop i apekostyme, så anbefaler vi en annen leverandør.

Å kjøre RIB er en kul, spennende, sosial og inkluderende aktivitet som er perfekt for laget. Her har alle det gøy!

På 2 timer rekker vi masse lek og moro, og starter vi f.eks. fra Oslo så blir det en frisk tur ut til Oscarsborg for en forfriskning på bryggekroa før vi returnerer til byen.

Vi kjører ikke den korteste veien ut fjorden, men den morsomste. Vi passerer mange spennende/historiske steder, og forteller gjerne litt om hvor vi er og hva vi ser.

Indre Oslofjord byr ikke på mye bølger. Jo lenger ut i fjorden man starter, jo større mulighet for bølger. Filtvet/Villa Malla, Son eller Holmsbu er perfekte steder og starte/ende opp. Da blir det en frisk tur ut i området syd for Hurum. Her er det gøy å kjøre og ofte bra bølger. Starter/ender man opp her, har man også utbytte av 1 times tur.

Vi kjører kampanjepriser på utdrikningslag fra/til Villa Malla i høysesong! Be om tilbud og mer info.

Mange velger også å starte i Oslo, Drammen, Drøbak, Tønsberg eller Moss og ta et RIB adventure til Villa Malla, Son eller Holmsbu. Her hygger man seg med et bedre måltid og drikke før man tar maxi taxi eller helikopter tilbake till byen.

Vi kan hente/levere hvor det måtte være i fjorden, begrenset av Oslo og Drammen i nord , Strømstad i sørøst og Sandefjord i sørvest.

For de eventyrlystne anbefaler vi en ekspedisjon til Færder. Vi legger inn en stopp på Engelsviken for å smake stedets berømte fiskesuppe før vi setter kursen inn fjorden igjen.
Denne turen tar fra 4 – 5 timer, avhengig av hvor vi starter/ender opp.

Villa Malla, på Filtvet er også verdt et besøk hvis dere ønsker en bedre lunsj og champagne. Istedenfor å returnere til Oslo, kan vi fortsette til Holmsbu eller Holmen for en SPA behandling og et bedre måltid på en av stedets mange gode restauranter. Overnatting på hotell, sjøbod eller hytte.

Aktiviteten bør tas tidlig på dagen, før deltagerne har nytt alkohol.

Skal man booke utdrikningslag bør man være ute i god tid. Høysesong fra mai til september blir raskt utsolgt!

Vi har 2 typer båter med maks 10 eller 12 pers. Alle gjør drøye 50 ærlige knop, ser ut som en ordentlig rib skal gjøre (altså ingen badebåt) og er maks utstyrt etter sjøfartsdirektoratets krav. Passasjeransvarforsikring og lengst erfaring i bransjen får du med på kjøpet.