Rib Adventure Logo


RIB Ekspedisjon Færder

Ledergrupper, kundepleie eller bare eventyrlysten?

Suksessen med  ”Færder Ekspedisjon” fortsetter. Dette er en heldagstur for Ledergrupper og andre som ønsker noe helt spesielt.

Vi legger inn fiskesuppelunsj på Hvasser eller i Engelsviken, besøker steder som Missingen, Søster og Papper før turen går over fjorden for landgang på Færder Fyr for drikke/snack. Jeg lover friske RIB opplevelser, spennende historier, kystkultur, bakoversveis og det beste fjorden har å by på.

Turen er et  «Best of» RIB adventure i Oslofjorden! Vi får med oss alle de fine stedene i fjorden som man bruker en uke på og oppleve med en seilbåt.

Garantert en uforglemmelig opplevelse!

Det er viktigere en noensinne å ta vare på sine kunder. De siste årene har vi hatt levert flere Færder ekspedisjoner med kundepleie og  merkelojalitet som fokus.  En god ide er å del finansiere arrangementet med egenandel fra kunde.  Erfaring viser at det gir større lojalitet og eksklusivitet.  Et eksempel er «Nordsjø» som opplevde stor suksess og så mange gode tilbakemeldinger fra kunde at de kjører dette som en årlig happening. Se bilder