Rib Adventure Logo


RIB turer Holmsbu – Hurum – Mølen

RIB Oslo Sommerfest Drammen

Fjorden rundt Hurum byr på mye spennende historie, holmer og skjær, trange sund, flotte strender, bortgjemte bukter og et åpent klart hav hvor solgangsbrisen blåser forfriskende. Et perfekt sted for inspirerende RIB adventures!

Her finner vi også Oslofjordens kanskje mest spennende øy, Mølen. Øya har fjordens nordligste selkoloni i perioden oktober – april, Norges største forekomst av misteltein og masse spennende historie. Er vi på RIB adventures i området, legger vi alltid inn en liten stopp her.

Holmsbu er en unik «sørlandsidyll» på sydvestsiden av Hurumlandet. Stedet fikk status som ladested allerede i 1847. Mange kunstnere har hatt tilhold i Holmsbu. Et resultat av dette er Holmsbu bildegalleri hvor flere av Holmsbu-malerne er representert, særlig Henrik Sørensen.
Holmsbu danner en perfekt ramme for ditt arrangement enten du ønsker julebord, sommerfest, kick-off, kurs eller konferanse. Her er flotte hoteller og restauranter helt nede ved bryggekanten.
Er man på kurs / konferanse ved et av hotellene på Holmsbu bør man absolutt ta med seg et RIB adventure i dette fantastiske området syd for Hurum.

Anbefalte restauranter / hotell Holmsbu:

Holmsbu Bad og Fjordhotell
Quality Spa & Resort Holmsbu
Restaurant Brdr Jensen
Cafe Juno (Pub)

Se også Holmsbu Opplevelser.