Rib Adventure Logo


RIB Adventure

RIB adventure er vår bestselger, hjørnestensprodukt og vårt eget konsept. Dette er en frisk og spennende naturopplevelse med inspirerende rib kjøring krydret med guiding, kystkultur og bakoversveis. Turene passer for all... »

Vinter RIB & Selsafari

Om vinteren er det spesielt flott på sjøen. Da har vi fjorden og skjærgården nesten for oss selv. Sjøen er krystallklar og luften er frisk. Ingen trenger å være redd for å fryse. Alle får utdelt varme sjøredningsdrakter,... »

RIB lunsj

RIB adventures i kombinasjon med et herlig måltid i maritime omgivelser. Vi benytter en av de mange spisesteder langs fjorden, eller vår egen «offroad» kokk på en holme i fjorden. Se Steder for forslag til sp... »

Morgenfrisk RIB

Etter en lang kveld med kurs / konferanse kan det være vanskelig å møte frisk og opplagt til den neste dagens møter. Dagen derpå står vi klare med RIB’ene etter frokost og tar en  oppfriskende runde på fjorden. Gar... »

RIB Teambuilding

RIB adventure kan gjerne kombineres med aktiviteter og konkurranser. Ønsker dere enkel konkurranse / teambuilding, legger vi inn en Quiz som en del av turen. I indre og midtre Oslofjord har vi en spennende quiz, som komb... »

RIB Adventure og kultur/historie

RIB Adventure/RibRoy er fjordens beste på guiding og historieformidling. Vi – og mange med oss, synes dette er veldig interessant. RIB Adventure utvider derfor tilbudet med guidede turer og omvisning på Frammuseet,... »

RIB Adventure og Seiling

Seiling er tidsriktig og henspeiler på blant annet samarbeid, lagånd, konkurranse og teknologi. Men først og fremst er seiling spennende og utfordrende opplevelser. Vår samarbeidspartner har kyndige skippere / instruktør... »

Jente RIB / Nettverksbygging

Sol i ansiktet og sjøsprøyt i håret ! Ta med venninnegjengen, kolleger eller forretningsforbindelser på en annerledes ansiktsbehandling, og kom hjem med den friske fargen alle misunner dere. Jenter er dyktige og bevisst ... »

RIB Action

Mer fokus på bølger og fart enn kystkultur og guiding! Dette betyr allikevel ikke at fart og spenning går på bekostning av sikkerheten. Er du basehopper, har seilt utfor Niagara i en tønne, surfer på snøskred vinterstid,... »

RiB & HMS Sikkerhetskurs

Kurs / kompetanse i å forebygge, håndtere og lære av kritiske situasjoner. Trenger din bedrift HMS/sikkerhetskurs , anbefaler vi å kombinere det med et RIB adventure. Dette er ikke bare motiverende for dine kolleger og a... »

Senior RIB / Jubileum

Dagen seniorer er sperekere en noen sinne og krever spenning, eventyr og kvalitet når de skal oppleve noe. De siste sesongene har 60 og 70 års lag vært de jubileene vi har solgt mest av. RIB Adventure er en aktivitet som... »

RIB og Helikopter

På turer f.eks fra Oslo til Færder, og man har begrenset med tid, så kan vi fly helikopter den ene veien for å spare tid. I andre tilfeller, hvor man ønsker heldagsopplegg med f,eks RIB, rafting på Dagali eller bilrace p... »

RIB Kommunikasjon og Foredrag

For de av våre kunder som ønsker å få et faglig tilskudd i forbindelse med den maritime opplevelsen har vi et glimrende samarbeid med Andreas Øverland, rådgiver i kommunikasjons- og relasjonsutvikling. Med et kunderegist... »