Rib Adventure Logo


RIB Adventure

RIB adventure er vår bestselger, hjørnestensprodukt og vårt eget konsept. Dette er en frisk og spennende naturopplevelse med inspirerende rib kjøring krydret med guiding, kystkultur og bakoversveis.

Turene passer for alle og starter ved en brygge nær deg. Kursen går tett på strender, bukter, holmer og skjær. Vi legger alltid inn en stopp for noe godt å drikke.

Vi er lommekjent i hele fjorden, tar deg trygt dit du ikke trodde du kunne kjøre med båt og forteller engasjert om stedene vi passerer.

RIB adventures er ingen ekstrem opplevelse, og passer alle med normal helse og fysikk. Vi har levert RIB adventures som teambuilding for ledergrupper, selsafari for pensjonister, utdrikningslag med gjengen, som en spennende start på julebordet, sommerfester, ekspedisjoner til Færder og mye mer. Felles for alle er at våre gjester syntes dette er gøy, spennende, lærerikt og fremfor alt trygt.

Det hender det er noen som er skeptisk til sjø og fart. Når vi har flere båter på tur, setter vi gjerne av en båt til å kjøre ekstra rolig og forsiktig slik at alle føler seg trygge og komfortable.

Ingen behøver å være redd for å fryse selv om det skulle være vinter og kuldegrader. Vi setter sikkerheten først og har varme overlevingsdrakter, hansker, luer og briller til alle.

Et typisk RIB adventure varer fra 2 timer og vi kjører året rundt i hele Oslofjorden.

Velkommen om bord!