Rib Adventure Logo


RIB turer Villa Malla / Filtvet

RIB Oslo Villa Malla Transport

Med en fantastisk beliggenhet syd på Hurum og med utsikt over horisonten, finner vi  Villa Malla . Stedet er en attraksjon i seg selv, og tilbyr sine gjester en rikholdig buffet med smaker fra hele Middelhavet  og fristelser fra grillen. Lunsjbuffet serveres frem til klokken 15:00, middag serveres 15.00 – 22:00. I helgene frister stedet med en sjenerøs brunchbuffet.

Villa Malla er et herlig reisemål enten man ønsker en RIB lunsj tur fra Oslo eller kickoff, produktlanseringer, julebord og sommerfester. Filtvet Fyr , som ligger rett ved, kan også leies som møterom, eller lokale for mindre arrangement.
På Villa Malla arrangerer vi også «Pappbåt regatta». Dette er en engasjerende og spennende teammbuilding aktivititet som passer fra 20 til 200 pers.

.
Er man på Villa Malla  eller Filtvet Fyr, og ønsker en frisk opplevelse på sjøen så anbefaler vi et RIB adventure i det flotte området syd for Hurum. Vi legger også inn liten stopp på den spennende øya Mølen med misteiltein og sel koloni (Sel kun okt – april). Her tar vi et lite strandhugg og hygger oss med litt drikke før vi setter kursen tilbake til Malla, Fyret eller Son.
Selvfølgelig blir det også tid til lek i bølgene fra Danskebåten hvis anledningen byr seg.

RIB Adventure er eksklusiv totalleverandør på Sommerfester, Julebord, lunsjturer etc og leverer pakker med RIB adventure fra din nærmeste brygge, velkomstdrink, grillbuffet med fritt drikke, kaffe avec og reisen hjem.