Rib Adventure Logo


RIB turer Oslo , Indre Oslofjord

RIB Oslo Tjuvholmen

Er man i Oslo eller indre Oslofjord, og ønsker en frisk opplevelse på sjøen så anbefaler vi et RIB adventure med f.eks start på Aker Brygge/Herbern.

Turen går innom alle de fine og spennende stedene i Indre Olofjord. Hør om blodige henrettelser på Steilene, tørste loser på Langåra, bordell på Ildjernet og Oberst Eriksen og hans kanoner.  Vi legger inn en liten drikkepause ved historiske Oscarsborg før vi setter kursen tilbake til byen. Lokalkjente skippere som forteller engasjert om stedene vi besøker underveis. Turen går ikke den korteste, men morsomste veien ut fjorden. Selvfølgelig blir det også tid til lek i bølgene fra Danskebåten hvis anledningen byr seg.

Anbefalte restauranter med brygge i Oslo / Indre Oslofjord: Ingierstrand BadHellviktangen Grønn Gourmet, på Nesodden.  Sjømagasinet Tjuvholmen, Dyna Fyr (kun lukkede arrangement),Spiskammerset Kavringen (kun lukkede arrangement) Restaurant Lille Herbern og Sjøflyhavna Kro,

Anbefalte kurs/konferansehoteller med bra restaurant og brygge i Oslo / Indre Oslofjord :  Fornebu ExpoScandic FornebuThe Thief  OsloHolmen Fjordhotell,Thon Hotell Vettre.

Indre Oslofjord byr ikke på mye bølger. Jo lenger ut i fjorden man kommer, jo større mulighet for vind og sjø. For de som ønsker mer eventyr, selger vi derfor mange RIB adventures som beskrevet ovenfor, men vi fortsetter videre ut fjorden. For eksempel til Villa Malla på Filtvet, eller et av de mange gode spisestedene i Holmsbu, Son eller Drøbak. Her nyter vi et bedre måltid før vi returnerer til Oslo.