Rib Adventure Logo


RIB Teambuilding

RIB adventure kan gjerne kombineres med aktiviteter og konkurranser.

Ønsker dere enkel konkurranse / teambuilding, legger vi inn en Quiz som en del av turen. I indre og midtre Oslofjord har vi en spennende quiz, som kombinerer interessant guiding med engasjerende spørsmål og oppgaver.

Vi leverer også Pappbåtregatta på Villa Malla og enkelte andre destinasjoner. Dette er en spennende lag aktivitet som engasjerer i alle aldre.
Gruppen deles i lag på 8-10 personer og sammen skal laget designe og bygge en båt. Båten bygges av pappesker og pakketape og blir kledd inn i tykk byggplast før
den går på vannet slik at den ikke trekker vann. Første del av konkurransen premierer kreativitet og design slik at alle kan utfolde seg. Instruktørene er med hele
veien og hjelper til med byggingen og sørger for en rettferdig konkurranse. Båten skal være stabil og sjødyktig og to av lagets deltagere skal padle denne i en regatta avslutningsvis. Etter konkurransen avslutter vi med premieutdeling. Dette er gøy!

Ønsker dere et variert utvalg av landaktiviteter/teambuilding, samarbeider vi med aktivitetsleverandører som rigger opp spennende og utfordrene øvelser på et egnet sted i nærheten av en brygge. Se Arrcom og Festus for inspirasjon.